0

Find os

Ønsker du info om stykker eller foreningen, eller kunne du tænke dig at være med, så kontakt os på mail eller ring til formanden Martin Pedersen eller brug nedenstående kontakformular :

Formand: Martin Pedersen
tlf. 6068 4780

Email:damsholtescenen@gmail.com

Ved forestilling kan også ringes på tlf. 6068 4780 – telefonen er åben fra 2 timer før hver forestilling. Andre spørgsmål besvares naturligvis også!

Medlemskab:
Hvad enten du ønsker at være med på eller bag scenen, eller blot vil støtte os med et medlemsskab har du mulighed for det.

Et medlemskab koster årligt:

personer til og med 25 år: 100 kr pr.person

Personer på 26 år og over: 175 kr pr. person

 

I Medlemskabet er indeholdt en forsikring, som dækker eventuelle person- eller tingskader, der opstår. Derfor er det vigtigt at alle medlemmer betaler. I medlemskabet er desuden leje af stykke, afgifter for opførelse og eventuel Koda afgifter, de varme hveder, “knæk-og-bræk” skål og kaffe og kage til generalforsamlingen.

Er du ikke aktiv på scenen, giver medlemsskabet dig adgang til en gratis forestilling i stedet (til Sct. Hans forestillingen kan der dog blive opkrævet et mindre beløb ud over).

Bestyrelsen

Bestyrelsen vælges på generalforsamilngen og kan altid kontaktes – på mail, Facebook eller personligt til øvegangene. Hvis der er nogle spørgsmål, så kom endelig og spørg. Der er ingen dumme spørgsmål og det er nemt for “de gamle” at glemme, at de nye ikke er med på hvad vi “plejer at gøre”.